Medisch onderzoek op maat

Medisch onderzoek

Eerlijk onderzoek en advies

MediControl adviseert eerlijk en speelt niet in op angst. Overbodig en onnodig onderzoek zal niet worden ondersteund. Met mensen die zich zorgen maken over hun gezondheid wordt eerst een gesprek gevoerd en dan wordt samen bekeken wat op grond van de uitkomsten zinvol is aan onderzoek.

Daarbij wordt o.a. gekeken naar bestaande klachten, een belaste familie anamnese (een bovengemiddeld vaak voorkomen van aandoeningen in een familie) en erfelijkheidfactoren. Er wordt veel waarde gehecht om alles in een rustige sfeer te laten verlopen, zodat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt en men tot overeenstemming komt.

Standaardonderzoeken

Op locatie worden standaardonderzoeken uitgevoerd, zoals een lichamelijk onderzoek door internisten, cardiogrammen in rust en onder inspanning, longfunctie onderzoek, gehoortesten, laboratoriumtesten met onderzoek van het bloedbeeld, cholesterol- en vetspectrum, lever- en nierfuncties en ontlasting- en urineonderzoek.

Intensieve samenwerking

Röntgenfoto’s worden gemaakt in een nabij gelegen ziekenhuis in Gronau. Er is er een intensieve samenwerking met een in de buurt gelegen prostaat- en borstcentrum en een centrum voor beeldvormende diagnostiek zoals totale bodyscan, MRI, darmonderzoek en alle vormen van röntgendiagnostiek.

Prijzen op aanvraag.